Popjunkien

”Let there be light”

Imorgon är det SATC-maraton på TV3. Jag kan omöjligt rangordna vilka avsnitt jag gillar bäst så jag har inte varit med och röstat. Spontant känner jag just nu för att se det här avsnittet men det vore minst lika kul att se något tidigt avsnitt.

Men jag kan inte förstååå att jazzkillen fick vara med i omröstningen om vem som är den bästa Carrie-killen. Han är ju på riktigt den sämste karaktären någonsin i serien (typ: vi skapar en jazzkille och låter honom göra jazzreferenser hela tiden. T ex när de lagar mat och har sex. Han kanske kan improvisera en jazzig melodi när de kysser varandra? Precis som jazzmusiker eh… gör).

Dessutom är hans och Carries relation så flyktig att t o m killen som bor hos sina föräldrar och ritar serier skulle platsa bättre.

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till ”Let there be light”

 1. A skriver:

  och det är ju helt fruktansvärt att Aidan leder – usch brr och fy!

 2. Anna skriver:

  Jag verkar vara rätt ensam om att gilla ryssen bäst…

 3. Jo skriver:

  Ryssen är grotesk, och Mr Big är slemmig/gubbig. Aidan är klart mysigast, men nog är det så att Mr Big trots sin slemmighet ändå passar Carrie bäst? Hon lyckas ju aldrig hålla händerna ifrån honom ändå. Skönt att man fick se Aidan med bebi på magen, så man liksom vet att det ordnade sig för honom. Sen så gillade jag faktiskt Berger, trots att han var helt paranoid.

 4. Hanna skriver:

  Aidan är väldigt osexig, men rätt reko. Ryssen, blä!

 5. Reblo skriver:

  jag secondar Jo helt och hållet, i den kommentaren samlas alla mina tankar om Carrie-killarna (men jag är inte fullt så avogt inställd till Big). Jag gillade också Berger rätt mycket för när de var i relationen var han ju så bra. Hur som helst är jag glad över att det slutar som det slutar – Big is the one.

 6. anna skriver:

  aidan har helt klart vuxit under min tid som satc-box-ägare.
  men big är fortfarande bäst.
  ett av de finaste avsnitten är dock när brady fyller ett! med charlotte som sett på elizabeth taylor-dokumentären. o miranda o steve aaaaw

 7. A skriver:

  big är såklart ett stort svin – men carrie är inte så långt efter så det är därför jag tycker att de är bäst matchade – sen tror jag att han förändras och att han o carrie lever lyckliga i alla sina dagar efter sista avsnittet. jag har sett sånt hända i verkligheten. Aidan är bara så präktig, men han är i alla fall snygg andra vändan till skillnad från första. Sen har han ju ingen som helst förståelse för Carrie. När jag ser ryssen så mår jag nästan illa – han är den dryge, egoistiske och självupptagne konstnären personifierad. och dessutom kort. och jag borde sluta analysera carries män pronto.

 8. Reblo skriver:

  åh anna, väldigt klarsynt! Visst är Carrie rätt svinig av sig (hennes ego och självcentrering är ju inte av denna världen) och på slutet kom du ju in på en av de viktigare sakerna: att ryssen är så kort som han är gör ju så klart att han borde räknats bort redan innan den förskräckliga dejten på det ryska stället. Fast han springer rätt snabbt och graciöst, det ger jag honom.

 9. Tove skriver:

  Är jag den enda som tycker att Aidan är en riktig goding? Åh, när han står i fönstret i sin vita skjorta och skriker till Carrie om att hon krossade hans hjärta och allt det där, alltså andra vändan när han är kortklippt och lite vältränad. Gud, vad han är snygg då. Berger tycker jag nästan mer illa om än Ryssen. Big är ju ett as men man FATTAR ju varför hon har en hangup på honom.

 10. sandra skriver:

  big är ett svin, det är ju det bästa med serien. vad skulle den annars gå ut på? detta är inget tramsigt rom com drama ju…
  förresten tycker jag det bästa avsnittet är sista i säsong 2 när big har förlovningsmiddag med natasha och carrie vågar fråga varför det inte hände med dem. han säger ‘i dont get it’ hon säger ‘and you never did’ och går därifrån i slow motion

Kommentera