Popjunkien

Två st helgjunk

Ah, bliss. En helg utan dator. Därmed inget bloggande, men givetvis en massa intryck. Här är två:

 1. Såg en intervju med Sarah Jessica Parker på Nyhetsmorgon i går morse apropå en ny film som har premiär snart. Intervjuaren gjorde intervjun igenom paralleller till rollfiguren i Sex and the city och bad bland annat om vinterns bästa modetips. SJP avslöjade förskräckt att hon inte vet något om mode och märken utan bara sliter åt sig de skor och väskor hon kan i en butik. Sedan pratade de om hennes föräldraskap och illustrerade detta med en bild på rollfiguren Carrie som bar på rollfiguren Brady (dvs rollfiguren Mirandas son) i avsnittet då Miranda och Steve är på bröllopsresa och Carrie är barnvakt. Jag tror att Nyhetsmorgon-teamet trodde att bilden föreställde SJP med sin riktige son.
 2. Jag tycker Expressens nya Trängselskattsombudsman har en rätt charmig titel: ”Trängso”
Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Två st helgjunk

 1. Mo skriver:

  Exakt! Skrev om detta med SJP i går:

  http://vildabebin.blogspot.com/2005/12/inkompetensen-hos-vissa-mnniskor-som.html

  Jag klarar inte av sådana fel. Fatta hur många som skulle döda för det jobb som den som redigerar SJP-intervjuer har. Och så bara slarvar den personen och ingen liksom orkar bry sig om att det blir rätt. Merde.

 2. Reblo skriver:

  OMG! Skulle precis uppdatera inlägget med en länk till er, såg just att ni skrivit också.

  Har letat som en galning efter bilden men hittar den inte trots att jag är en sån google-junkie…

 3. Hanna skriver:

  Det värsta är att jag tror att många vill att SJP ska vara Carrie i verkligheten också.

 4. Mo skriver:

  Ja, jag har letat som fan också. Jag VET att jag har sett den online nånstans men..nothing.

Kommentera