Popjunkien

Vita tubsockor

På senare tid har det väl blivit lite småretro att gilla vita strumpor. Men jag trodde faktiskt att särskilt den vita tubsockan var utrotad i det offentliga rummet och förpassad till svettiga tonårsidrottares omklädesrum. Men nej, i varje 100 Höjdare! sitter en i övrigt lång och rätt snyggt klädd Fredrik Wikingsson längst fram och stoltserar med sina vita tubisar.

Att färgen vit ens någon gång ansetts som passande under en fotsula är ju ett mysterium. Vem du än är blir ju sockan gråsvart efter några minuter i en sko eller på ett golv. Tänk er ett gäng illaluktande fjärdeklassare som tassar omkring i en vit strumpläst. Euuuw.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Vita tubsockor

 1. Country Doc skriver:

  Tubsockorna är ju strumpornas Volvo, nåt de flesta har – till vardags och till fest.

 2. malte skriver:

  var inte 100 höjdare osedvanligt tråååkigt igår? de kan ju börja med att röja ut alla ”rolig-video-på-internet”-klipp. det är ju de situationstunga klippen, som de med guillou eller easy action som man sitter och väntar på.

 3. Carreca skriver:

  Stearinasiaterna var ju extremt roliga. Japaner/koreaner har så fantastiskt sjuka nöjesprogram.

 4. Reblo skriver:

  malte: håller med! Vi konstaterade att vi sett typ ”alla” klippen på nätet redan. Och jag som kämpade för att hålla mig vaken (pinigt). Vissa saker var ju dessutom helt sjukt o-roliga, som t ex japanerna och stearinet.

 5. Reblo skriver:

  ha! Carreca och jag skrev samtidigt och har uppenbarligen inte samma smak.

 6. Carreca skriver:

  Ok, förtydligande. Japanerna är ju roliga för att de är just japaner. Och att humor i Japan är så extremt svårt att fatta för oss. Det är kul för att det är så sjukt.

Kommentera