Popjunkien

Öxölklöfför

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Öxölklöfför

 1. Jenny skriver:

  Jag måste bara lägga in en kommentar och säga att din sida är väldigt underhållande. Sen kan jag tipsa om att man redan nu kan gå in på Norges och Danmarks tv3 och kolla vad som kommer hända i Top Model, de ligger före oss. Om man nu vill veta det.

 2. Koli Heptor skriver:

  Jan Stenmark är bäst!!!

 3. Tove skriver:

  Älskade Rebblo! Jag sitter på jobbet och lider som mest och så bestämmer jag mig för att slösurfa lite på din blogg och nu sitter jag här och fnissar förnöjsamt åt dina fantastiska inlägg. Bara 5 timmar kvar – skriv mer!

 4. Anders E skriver:

  Stenmark är ett geni. Men som ord betraktat så är ju det fullt verkliga och använda ”ölöppnörö”, som används i Karlskoga och Degerfors med omnejd, än bättre.

 5. Morbror Morfar Micke MMM skriver:

  Du ä så himla bäst/kramkram

Kommentera