Popjunkien

Gene Simmons och kvinnorna

Läser en intervju med Gene Simmons i Now (apropå att han i engelsk teve nu leder ett program som heter Rock School där några strika klassiskt skolade musikelever ska få lära sig rock n roll). Och hela intervjun genomsyras av en vidrig sexism.

Först höhö-konstaterar han att det inte är sant att han legat med 4 500 tjejer, det är faktiskt 4 700 och han räknar fortfarande. Han säger också att anledningen till att han får så mycket tjejer är att alla tjejer är avundsjuka på varandra, som hajar kring ett stycke kött ungefär. Sedan detta:

Do you believe in monogamy?

Monogamy is all in the female imagination. Women make one egg a month, while men make millions upon millions of sperm. Women think all that sperm is just for their one egg, which isn’t true. Settling down with just one woman goes against nature.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Gene Simmons och kvinnorna

  1. Carro skriver:

    Man kan bara tycka ännu mer synd om den övervintrade rockgubben efter det uttalandet. Om det bara var sex man var ute efter behövde man knappast ha ett förhållande. Det är ju det där andra som är så mycket svårare att fixa när man är singel. Mys, kramar och intimitet mmmm….. sexbiten löser sig ju alltid på något sätt. Tragiskt att man kan bli så gammal som Gene och fortfarande inte ha fattat det.

  2. Mr Cool skriver:

    Haha vilken gud!

Kommentera