Popjunkien

Eddie Vedder-dagen

Man ser inte mycket av Eddie Vedder nuförtiden, men idag såg jag honom i två sammanhang. Först den här bilden på honom, hans flickvän och deras dotter. De väntar på att Paul McCartney ska signera barnböcker i en bokhandel i Seattle och jag tror att barn inte kan bli vackrare än så här:

Sen såg jag en intervju med en dansk musiker på 24 Nöje . Han har sammanställt en bok om sina egna, Pearl Jams och anhörigas upplevelser av den Roskildekonsert där nio personer dog. Inslaget visade otäcka bilder från scenen, regnet och publikkaoset. Mitt i allt en förtvivlad Eddie.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Eddie Vedder-dagen

  1. Lisa skriver:

    Ja, usch man minns hur det var. Hemskt, hemskt. De anhöriga som hade begärt skadestånd av festivalen fick tydligen avslag i danska hovrätten igår också. Fast jag förstår nog det ändå. Det är svårt att peka ut någon skyldig.

  2. Mo skriver:

    EDDIE!

Kommentera