Popjunkien

Bygghelg

Bor man i Stockholm är bostäder faktiskt populärkultur. En rätt kvalificerad gissning är att fördelningen mellan samtalsämnen på en fest ser ut ungefär så här:

  • 78% hur lyckades du få ett förstahandskontrakt/var budgivningen på bostadsrätten jobbig?
  • 12% såg du program X på teve igår?
  • 8% alltså ostbågar ÄR ju det bästa snackset, bara man lyckas hålla fingrarna okladdiga
  • 2% övrigt

Därför tänkte jag blogga om helgens begivenheter. Världens bästa föräldrar har varit här och hjälpt oss med kakel, bänkskivor och grovavfall. Dessutom har deras bil tagit oss till Fredells två gånger på bara några timmar.

Riktiga inredningsbloggar finns t ex här och här.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Bygghelg

  1. A skriver:

    Åh Fredells – detta mecka för hemmafixarn! Fatta hur stor den byggnaden är? Det är ju minst dubbelt så stort UNDER den gigantiska hallen där man spankulerar omkring som vanlig kund. Vad har de där egentligen? Disko? Lager? Storförsäljning?

  2. anna skriver:

    en kategori som kanske är en subkategori till 12%vad såg du på tv igår är ju vad man hade som favoritbarnprogram när man var liten. folk kan tom bli lite blankögda och frågar sej vad dealen var med joel bitar. ungefär.

Kommentera