Popjunkien

Listen to your heart

Jag ska berätta om en frustration jag burit på i stort sett hela mitt liv: missuppfattningen om vilken Roxette-ballad som är den bästa. Alla har alltid tjatat om It must have been love fast den är så tråkig. Tacka vet jag underbara Listen to your heart (som jag numera hör dagligen efter att det skett ett litet radiouppror på jobbet). Den har ju allt vad melankoli och pampig gråt-i-halsen heter.

Nästan orättvist att ”It must have been love” fick sådan draghjälp av Pretty Woman.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Listen to your heart

  1. Mo skriver:

    Spending my time. Den är så bra att sjunga med till, högt! Särskilt när Marie tar i: I’m spending my time, my time, my tiiiime!

  2. Koli Heptor skriver:

    Jag tycker Almost Unreal och Spending my time är fina.

  3. Åh den är underbar! Även The Look är en klar favorit.

Kommentera