Popjunkien

Mats Hård är publicerad

Konsten att förlora har blivit bok.

Jag fick ett mejl av Mats Hård eftersom jag skrivit om Konsten att förlora men det har jag mig veterligen inte? Jag läste den lite i början samtidigt som spekulationerna om pseudonymen Mats Hård var som mest intensiva. Men även om det var kittlande intressant läsning att läsa om kärlekshistorien, lite om fotbollen och mycket om Sundsvall (!) så var det längesen jag läste nu.

Hur som helst gillar jag hemliga bloggar för det är så spännande att inte veta vem som skriver. För tänk om det är någon kollega som är Knullbloggen eller Bulten i Bo?

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Mats Hård är publicerad

  1. Dilona skriver:

    Det bästa av allt vore ändå om det var ens mamma som skrev i knullbloggen. Det hade varit mycket lustigt :D

  2. hooct skriver:

    just knullbloggen spekulerar jag jämt om, och jag tror alltid att nu-har-jag-fan-kommit-på-det. Fast det har jag förmodligen inte.

Kommentera