Popjunkien

Hon och han

Jag har tidigare berättat om hur svårt jag har för Annika Sundbaum-Melin. Nu var hon och hennes kille med i Morgonpasset och pratade om sin nya bok.

Jag läste en recension om boken (tror det var Jessika Gedin i Elle) som konstaterade att den var helt onödig och att fokus låg för mycket på att ”hon” säger han slänger sina smutsiga kallingar på golvet och att ”han” säger vad hon tjatar om mina smutsiga kallingar på golvet. När blev sådan vardagstristess intressant läsning liksom? Men vad vet jag, det kanske är århundradets mest omstörtande berättelse. Jag har ju som sagt inte läst den.

Så klart kom radiointervjun in på de olika sexreportage som Annika alltid gör. Och hon menade på fullt allvar att orgasmkurser är nödvändiga eftersom vi inte pratar orgasmer i fikarummet.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Hon och han

  1. Moa skriver:

    Haha. Jag är sannerligen inte särskilt pryd av mig, men jag blir ändå alldeles nervös av sådan här frigjordhet. Och jag tycker det är rätt stor skillnad mellan att kunna prata om saker och att sitta och sära på benen framför några skumma orgasm-kursdeltagare.

  2. Lisa skriver:

    … och som vi alla kunde läsa i artikeln var det lite för mycket även för Annika att sära på benen inför de anndra deltagarena. Hon gjorde det heller aldrig. Orgasmer i fikarummet är ju en bra liknelse, det behöver ju inte vara bokstavligen menat. Tycker inte att vi ska göra sex till något skamligt igen.
    /Lisa

Kommentera