Popjunkien

”Har ni krigskuponger?”

Åh gud FCZ är så bra att jag kollar reprisen i realtid med Fashio på MSN.

Overallnörden som läser teknisk fysik är nästan värst av dem alla. Han är intresserad av studentikosa upptåg, att bära overall och att rabbla tekniska formler i alfabetisk ordning. På sin fritid skriver han på ett spex som handlar om Konstantinopel.

Vi fick just höra en rafflande slagkraftig replik ur sagda spex: ”har ni krigskuponger?”

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till ”Har ni krigskuponger?”

  1. Lisa skriver:

    Den studentikose är lätt värst. Han gör mig faktiskt nästan förbannad eftersom det är han som gör att ord som spex och snapsvisa numer nästan är skällsord. I lördags var jag på fest där det sjöngs fyrstämmiga snapsvisor. Och det var flott. Roligt. Imponerande. Men det vågar man ju knappt säga.

  2. Wibjörn skriver:

    jag har missat FCZ tyvärr, när går repriserna?? (eller finns serien på webben tro…)

  3. Reblo skriver:

    oh tack!

Kommentera