Popjunkien

Den andra dagen

Det känns som allt jag får inspiration att skriva om de här dagarna tangerar hemunderhållning.

 • Jag gillade verkligen Sibel i gårdagens Idol. Hon är både snygg, sval och sjunger bra och efter förra veckans duett med finlandsbåtsrockkillen är hon lätt min favorit. Men jag hade nog hellre sett Victor Johan gå vidare än fotbollskillen.
 • Findusreklamen är den sämsta på länge. ”Hur går det putte” känns ju som ett fräscht statement man vill förmedla kring sin mat 2005. För det första kallar man inte varandra putte nuförtiden och för det andra är det ju pennalism av värsta sort om de nu skulle ha en elak kock som hunsar de yngre förmågorna.
 • Senaste Larson hade en Get Fuzzy-special. Jag gillar Get Fuzzy ganska ofta. Mest för att Bucky påminner mig så mycket om ngn som jag tycker mycket om.
 • Annars är jag rätt beroende av allt som har med kök att göra just nu. Vi är halvvägs igenom en köksrenovering och knarkar IKEA-katalogen och inredningstidningar om vartannat. Sammanfattande kan jag väl säga att de visst inspirerar men mest irriterar eftersom mycket av det de rekommenderar kostar typ 127 000 kronor per kvm.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Den andra dagen

 1. Emma skriver:

  Håller verkligen med om Findus-reklamen! Har länge tyckte att den är riktigt taskig, byter kanal eller stänger av ljudet direkt.

 2. Emma skriver:

  Det var inte med någon Victor igår…

 3. Reblo skriver:

  Johan! Jag menade Johan, han som ser ut att heta Victor. Det är ngt med piercingen i näsan… Jag tyckte hur som helst att han varit grym hittills, tills han valde en konstig upptempolåt som han inte klarade av.

 4. annan skriver:

  get fuzzy är hur bäst som helst.

 5. sara skriver:

  sibel är helt klart bäst, även om stackaren känner sig mobbad och utfryst på sin skola… avundsjuka heter det visst.

 6. Carreca skriver:

  Jag förstår inte varför de kör sallad i micron i Findusreklamen. Det har jag aldrig gjort.

 7. Attila skriver:

  Vem äter findus mat egentligen? Tro mig, den är inte mat, den är kemi.

 8. Fredrik skriver:

  Evergreen kanske?

Kommentera