Popjunkien

Sjuk

Jag har sagt det förr och säger det igen. Att vara förkyld och ynklig känns inte riktigt lika illa när man kan titta på eftermiddagsteve tillsammans med den man är kär i.

Exempel på TV-serier man knappt sett sedan det begav sig: Falcon Crest och En härlig tid.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Sjuk

 1. Sandra skriver:

  Krya på dig!
  HUr går det förresten för Lance och Melissa?
  Eller har de inte blivit ihop ännu?

 2. Reblo skriver:

  Det var ngt om en bebis som är hälften Falcon Crest och hälften den-rivaliserande-familjens. Visst är det Lance och Melissas? Och så var en kille från Melrose Place med, han som var elak och förföljde Alison… ser blond och arisk ut. Men jag vet inte vad han heter.

  ni ser – en ynka förkylningsdag och jag är redan hooked…

 3. Sandra skriver:

  Låter farligt – bäst att inte titta!
  Då sitter jag väl där och har full koll jag med…
  Och det räcker så bra med LOST! :)

 4. Henrik skriver:

  Jag önskar jag var tillräckligt förkyld så att jag kunde stanna hemma. Nu ska jag hem och se på That 70´s Show och Will & Grace.

 5. mons skriver:

  shit! kan man se the wonder years fortfarande? vilken tid och kanal?

 6. Reblo skriver:

  Oh värsta tipset för pappalediga insåg jag :)

  Visas på TV4+ omkring kl 15.00 på vardagar.

 7. Kate Bush skriver:

  Kul att du nämner Wonder Years en serie som utgjorde en av grundbultarna i mitt tv-missburk under det sena 80-talet. När du ser den idag slås du av att den är betydligt mycket bättre än andra bar/ungdoms serier från samma tid. Att den även upprätthåller tron om att tv och därmed samhälelt var mer sokyldigt då är en ren bonus. Även om det inte är sant.

 8. mons skriver:

  fick se sista fem minuterna idag iaf…

  serien är ju grym som fasen!

Kommentera