Popjunkien

Nämen det KAN väl inte vara…

Jag vet inte om det är min näradödenupplevelse på X2000 som har gjort mig helt kocko men. Jag måste helt enkelt blogga om detta för att få klarhet.

Zappade förbi sluttexterna till Ronja Rövardotter på ettan. Först skrattade jag åt rollistan för att de presenterade Borkarövarna med namn - som om man som tittare skulle veta vad Borkarövare nummer elva heter. Särskilt som de heter saker som Prajt och Fjording.

Men: den sista skådisen i listan över Borkas gäng hette Lars Wallin. Jag har försökt googla fram lite info om det här men inte lyckats. För det KAN väl inte vara DEN Lars Wallin? Jag har någon liten krypande idé om att det faktiskt är det, eller ÄR jag helt kocko? Eller så är det så enkelt som att han med det blonda skägget och den gängliga kroppen skulle kunna passa som en pursvensk skogsrövare.

Apropå Ronja så tycker jag ibland att Birk är lite snygg.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Nämen det KAN väl inte vara…

 1. andreas skriver:

  de såg onekligen väldigt lika ut, framförallt munnen

 2. Anna skriver:

  jo, det måset vara samma lars wallin….coolt!!!

 3. kicks. skriver:

  har alridg tänkt på det förut men nu när du säger det så kan jag faktiskt se en av borkarövarna framförmig, och det ÄR lars wallin.

 4. anna skriver:

  jag har en jag mötte lassie till dej förresten.
  när jag skulle hem från jobbet såg jag håkan hemlin på spår 18. han skulle nog hem till gävle.

 5. Jill skriver:

  Vet inte om det är samma Lars Wallin men den Lars Wallin som var med i Ronja har även varit med i Sex, lögner & videovåld från 2000. Bara att kolla på den filmen och jämföra =)

  http://www.svenskfilmdatabas.se

 6. Janne skriver:

  Den Lars Wallin som är med i filmerna är född 1943, medans modeskaparen är född 1965.

Kommentera