Popjunkien

Alexanderalexandra

Chattar med Fashio om fotbollen. T ex lite om favorit-Alexander Östlund som ju har en tjej som heter Alexandra. Jag undrar lite hur det är att vara ihop med någon som heter nästan samma som en själv? Hör man fel, säger folk fel, vad tror barn? Eller är det likadant som att vara ihop med någon som heter Klas?

Ett annat exempel är Christer Sandelin och hans tjej Christa. De måste ju ha blivit ihop med varandra bara för att namnen matchade. För hur många heter egentligen Christa? (svar: 686 st). Fatta oddsen för att just de två skulle bli kära annars.

Och så har ju Petra Nordlund en kille som heter Peter och Dominika Peczynski en pojkvän som heter Dominique*

* Det om Petra är sant men jag skojade bara om Dominika. Fast det vore roligt om två så brokiga namn skulle hitta varandra.

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Alexanderalexandra

 1. Ida skriver:

  Jag kan bara svara på hur det är att ha en kompis som heter samma sak.”Vad heter du då?” ”Ida”. ”Ok, och vad heter du?” ”Ida”. ”ALLVARLIGT!!!??!!Hhaha, är det sant???!!” ”Ehh.. ja…”
  Måttligt kul när det hänt hundra gånger.

  Tänk hur Paris och Paris måste ha det.

 2. Reblo skriver:

  tack Ida! Så klart måste Paris och Paris vara med, ett annat par som MÅSTE blivit ihop pga sina namn.

 3. anna skriver:

  Mina föräldrar heter Gun och Gunnar.
  Är så van vid det att jag inte tänker på det, och inte de heller. Fast alla försäljare och sådant börjar alltid fnissa när de ska köpa flybiljetter eller boka hotell eller öppna gemensamma bankkonton.

 4. Imma skriver:

  väldigt många av mina vänner har en partner med samma namn som deras syskon. det är inte en gång som jag blivit förvirrad när min kompis har pratat om hur underbar mat fredrik lagade i fredags och att de gosade i soffan tills de somnade sedan. tills jag fattar att det är pojkvänsfredrik och inte storebrorsfredrik det handlar om.

 5. Anna skriver:

  Jag var på en kräftskiva för 2 helger sen, och träffade där ett gulligt ungt par som hette Frej och Freja. Jag undvek att kommentera för att det måste vara tjatigt för dem…namnen är ju inte vanliga ”på singlar” heller…

 6. Skrubben (kollusor) skriver:

  Här, på mitt jobb, är vi fyra med samma förnamn. På samma våning. Av ett cirka femtontal. Visserligen ett vanligt namn, men i alla fall. Besökare knackar på, presenterar sig och säger något obegripligt – för oddsen är ju skapliga att det var till någon annan av oss de hade sitt ärende. Ibland kul, ibland lite besvärande. Ingen av oss är dock ett par med någon annan, får jag kanske tillägga. Eller någon mer avancerad kombination för den delen.

 7. jenny skriver:

  hade ju tänkt säga nåt om paris och paris. men först till kvarn. men tänk om de bosatte sig i paris. kanske på paris hilton. skön adress.

 8. åsa skriver:

  drömparet vore ju glenn close och glenn hysén!

 9. Raufi skriver:

  En jag känner heter Tor och hans tjej heter Torunn
  Fatta odddsen på det!
  Först en tjej som heter Torunn och så ska hon träffa en kille i sin ålder, och han är 24 år, och hur många som är 24 år heter Tor ??

 10. Kaospatrullen skriver:

  Drömparet vore inte alls Glenn Close och Glenn Hysén. Drömparet vore Glenn Close och Glenn Far.

 11. Kristina skriver:

  Min favorit: en gammal lärare till mig hette Gert och hans sambo – tadam – Gerta! Jag var också inne på samma linje som med Christer och Christa; de MÅSTE ju ha blivit ihop med varandra pga namnen. Åtminstone måste den ursprungliga attraktionen haft med det att göra. ”Nämen, en till!” liksom.

Kommentera