Popjunkien

Darin I love you

Ikväll börjar då Idol 2005.

Darin, som ju är den enda som har en karriär att tala om efter förra årets tävling, har världens sötaste connection med sina fans. Bara en sån sak att han tar kort på sig själv och publicerar dem på sin hemsida. Tänk att han står hemma i badrummet i föräldrahemmet och bara ”klick”. Och sen väljer en som han är nöjd med och lägger upp den. Oh jag får nästan ont i hjärtat bara jag tänker på det, söta Darin.

Jag klickade runt lite för att leta efter en bild på honom utan tandställning, tror den här bilden kan vara en kandidat.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Darin I love you

 1. malte skriver:

  man älskar ju darin för att han suttit hemma och lyssnat och lyssnat och lyssnat på sina brända Thriller och Bad-plattor tills pappa ropar ”fruuuuukost!”.
  …men han tycker enligt hemsidan att ”det gör ont” är bästa svenska låten, och det är väl rätt f-d up, för att vara en 17åring?

 2. malte skriver:

  och sen tycker man ju att det är trist att han släpper sin andra platta efter typ ett halvår… det är inte så lite hjalle&heavy-varning på att mjölka sina fans sådär. fansen älskar dig darin; de kan vänta foreeeevah. varför stressa?

 3. shimmer skriver:

  ååh ja. finaste darin. undra hur många som kommer köra hans stil i årets idol nu.

 4. isabelle skriver:

  darin är så bra man kan bli!
  finns det egentligen ngn bättre än han?
  mina barn bara älskar han hela rummet fullt av plansher

 5. dajno skriver:

  Han är nörd.

 6. Anita skriver:

  Jag måste bara få säga att jag tycker en del av han musik e bra men de e inte direkt att de e hans skiva som snurrar i spelaren! men jag tycker att han e grym för att han har fått så J*vla mkt kritik men han har stått på sig han har inte låtit skit snacket trycka ner honom och hindra honom för att göra det han tycker e kul så jag kan ju säga att jag diggar darin för att han vågar stå för den han e! GO DARIN :)

Kommentera