Popjunkien

Sista kvällen på Mettan

Fatta att folk ska tälta som värsta Sagan om Ringen-fansen utanför Metropolis inför den sista kvällen! Stockholms populäraste indieklubb lägger ner när de har som roligast och det tycker jag är rätt sympatiskt. Det har ju varit en rad fantastiska kvällar på det stället genom åren (och enligt ett envist rykte har ju en av dessa kvällar blivit en låt som handlar om två jättekända popstjärnors one-night-stand).

Jag hade inte tänkt gå dit själv men känner jag T. rätt kommer hon att sms:a mig vilken sekund som helst och säga ”Jag vill gå på Mettan i morrn!” och så går vi dit fast vi egentligen tycker att vi är för gamla . (sorry att jag drar upp det där gamla argumentet igen).

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Sista kvällen på Mettan

 1. Johanna skriver:

  Ja, men sist så kände jag mig faktiskt lite gammal. Det är bra musik men det blir ändå inte kul av den anledningen. Jag är säkert helt fördomsfull och tråkig nu, men då ÄR ju faktiskt t ex Trädgården bättre. Men det kan ha att göra med att jag är singel och kanske ute av fler anledningar än bra musik… Jag vill ju träffa lite roligt folk också och det känns inte som att man gör det på samma sätt när alla är typ 10 år yngre. Däremot är det ju galet kul att de ordnar tältparty!

 2. Reblo skriver:

  ha ha, att vi har ju helt olika agendor vet jag, men Trädgården-fredagar är inte ens i närheten av lika roliga som Metropolis-dito. De kan inte ens omnämnas i samma mening. Och det beror inte bara på musiken (som stundtals är seriöst skitdålig på trädgården), utan även på bra avslappnad stämning och snygga mskor. Jag skyller på att du inte varit med en riktigt rolig mettankväll inkl galendans och allsång – vi har ju mest stått och sippat öl i plastglas när vi varit där i sällskap.

 3. Daniel skriver:

  Ursäkta min ohipphet, men jag blev nyfiken. Vilka 2 stjärnor pratar du om och vilken låt?

 4. t-boz skriver:

  jag är sugen på att gå till mettan, men frågan är om man ens har en möjlighet att komma in där. det står på hemsidan att man ska köpa biljetter… folk TÄLTAR! ah! men så kommer ju broder daniel-henrik dit också. antar att man får minnas alla lajbans kvällar där… nostalgi!

 5. mons skriver:

  stjärnorna är marit bergman och håkan hellström. låt har marit gjort och är med på hennes debutalbum.

 6. Maija skriver:

  Inte för att vara en besserwisser, men det är väl klubben Nightlife som låten – som passande nog heter just Nightlife – handlar om. Eller?

 7. Reblo skriver:

  ah så klart! tack för info maija, och tack mons – för nu slapp jag bli uppgiftslämnare ha ha.

Kommentera