Popjunkien

Smile, you’re on candid camera

Jag tycker lurendrejerishower som Punk’d, Jamie Kennedy Show och gamla klassiska Dolda Kameran är så tråååkiga. Riktigt omodernt att lura varandra och jävligt osexigt att skratta som en hyena åt folk som blir lurade.

Senast var det Avril Lavigne som lurades att tro att någon körde in hennes bil rakt in i en motorcykel. MC-killen började skälla på henne och Avril började gråta när Aston Kutcher (programledaren) kom fram och sa att allt var på skoj. Klart man skulle göra det!

(Jag har inte kollat själv men man kan ladda ner klippet här om man vill).

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Smile, you’re on candid camera

 1. [...] ve Saker att eh… inte älska — Reblo @ 1:01 pm

  Och medan jag skrev det förra inlägget om dolda kameran-teve så kom jag att tänka på ett ännu värre program [...]

 2. vale skriver:

  ILOVE BAM

 3. Emmy skriver:

  Plågar!!??? Han plågar ingen i det programmet! I så fall hade dom inte skrattat å haft så himla kul dom som blir ”plågade” Jag har sett alla avsnitt å inget av dom är dåliga!!!!!!Och en sak till! LOSERS?????!!!!! ingen är en losers i de programmet!!!

  PS skriv inte saker som du inte vet något om!!

 4. REBECCA skriver:

  viva la bam äger!

  inget e betträ än viva la bam

 5. Linn skriver:

  Vad snakkar du om? Viva la Bam äger ju och bam själv oxå för den delen. Jag har alla dvd-filmerna med Bam och Jag tycker inte du ska säga att det är ett dåligt program, Vad bara för at du inte tycker det eller vad? vet du ens hur många det är som kollar på viva la bam? det tycker jag att du ska kolla upp inan du skriver någonting sånt där.. och en sak till losers ? ingen är en loser i det där programet.. A om inte don vito då :D men han e kul. och man får väl tycka vad man vill utan att någon ska komma och klaga på vad folk tittar på, man kollar väl på viva la bam om man gillar det och gör man det inte behöver man inte kolla för ingen tvingar dej det är vad jag tycker, jag tål kritik.. PS. INGEN PLÅGAS I PROGRAMET. DS.

 6. felix skriver:

  bam you rock man I have one off jor bords it is the bam shards you rock and you are my idol

 7. felix skriver:

  VIVA LA BAM ÄGER FETT!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera