Popjunkien

Har du Sveriges fulaste tatuering?

Lite roligt att Aftonbladet anordnar en mejltävling där vinsten är en laserbehandling för att ta bort en ful tatuering. Undrar om Sveriges alla dokusåpadeltagare underrättats? Kanske vinner Big Brother-Alex?

(Lite mer popjunk på tema dokusåpatatueringar här och här).

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Har du Sveriges fulaste tatuering?

 1. Anna skriver:

  min tatuering är skitsnygg, kitty jutbrink däremot kanske ångrar sig…

 2. annika skriver:

  du har ju länkat till en bild som inte finns kvar längre.

 3. Reblo skriver:

  Anna: menar du att du är dokusåpadeltagare eller bara allmänt tatuerad?

  Annika: jag såg det också, men sajten börjar bli så stor att jag inte kan gå tillbaka och ändra i efterhand. Den fanns där när inlägget var aktuellt för fyra månader sedan.

 4. Herr R skriver:

  Det måste vara en fotbollstatuering. Gå på en allsvensk match nu i sommarvärmen om du vill spana på fula tatueringar. Inget av lagen har speciellt avancerade logotyper, men tatuerarna verkar ha ett rent litet helvete att rita av dem. För de ser för taskiga ut.
  Kommer speciellt ihåg en jag såg, där någon Bajare hade spenderat semesterkassan på Cypern med att låta en dyslektisk tatuerare tatuera in ”Hammabry” över precis hela ryggen.
  Grattis!

 5. Anna skriver:

  nej jag är bara snyggt allmänt tatuerad, så jag menade att jag inte kan anmäla mig..det är inte lönt…

Kommentera