Popjunkien

Om 90-talet i DN

Jag har inte hunnit läsa det själv än men jag såg hos grannen att DN Kultur toppar med ett reportage om 90-talet idag. Jag fastnade så klart för Spice Girls på framsidan. I övrigt verkar resten av kartläggningen handla om ironi.

Artikeln verkar inte finnas på webben än, men DN stoltserar med ngt sorts bildspel om 90-talet iaf.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Om 90-talet i DN

  1. t skriver:

    men hallå va inte dns bildspel lite missriktat? alltså, visst, fight club och american beauty kom ut -99, men dom är ju inte ‘nittio’ i någon betydande mening. ipod? vad menar dom med ipodbilden? är det marit bergman eller? för hon är ju inte nittio. ipoden släpptes möjligen i slutet av nittiotalet, men i allt väsentligt är den helt sjukt 2003. nä, där får dn slipa sin sentimentalitet lite grann. hela konceptet nittio har inte så mycket med när någonting är skapat att göra som vad som faktiskt va hett på nittiotalet. det där är ju som att kalla typ bilen för helt sjukt artonhundratal för att den uppfanns då. nej, jag har ingen aning om när bilen uppfanns, men ni fattar poängen. internet är inte åttio bara för att det uppfanns under åttiotalet. hejdå. t.
    telefonisten.blogg.se

  2. Reblo skriver:

    Jag har inte ens kollat igenom bildspelet själv, men din genomgång låter väldigt klok tycker jag. Håller med helt och fullt om att tidsprylar inte behöver vara årstidsstyrda.

Kommentera