Popjunkien

Kenny Bräck otrogen i het bil

På en vägg utanför mitt jobb sitter en löpsedel med texten ”Kenny Bräck otrogen i het bil”. Vi fnissade åt den innan jag tittade närmare och insåg att det måste vara en av de legendariska falska löpsedlar som Guilty Guilty sätter upp. Jag har läst mig till att de träffas en gång om året för att klippa och klistra ihop löpsedlar och sedan tapetsera Stockholm med dem. Jag har aldrig sett en live förut, bara kollat i boken som samlar olika löpsedlar.

Jag minns bara några få nu men lovar att återkomma med fler:

 • Rikspucko filmade lyxbåt under svenska rallyt
 • Anna Nicole Smith: Därför dödade jag mitt barn, hon städade hela tiden

I samma tidsanda läste jag Brev till samhället. Eric Ericsson skrev brev med galna påståenden och erbjudanden och skickade dem till olika myndigheter och offentliga instanser. Erics brev och myndigheternas stiffa svarsbrev publicerades så småningom i bokform.

Eric Ericssons senaste projekt är förresten en bok som kan vikas ut och bli gigantiskt stor (21 meter!). den föreställer ett tecknas stadsmyller och kostar modiga 2 200 kr att köpa.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Kenny Bräck otrogen i het bil

 1. [...] att älska — Reblo @ 2:14 pm

  Kolla! Ännu en falsk löpsedel (se tidigare här och här). Den här hittades i korsningen Styrmansgatan/Karlaplan. Tack till Jacob Deshayes f [...]

 2. [...] runchgirl har också sett en Guilty & Guilty-löpsedel: Tidigare löpsedlar finns här, här och här.

  Kommentarer » [...]

 3. [...] på kurs idag så jag har inte skördat något popjunk förrän nu på kvällen. I helgen skrev jag lite om Guilty&Guilty – som jag tror ligger bakom de roliga klipp-och-klist [...]

 4. Prisse skriver:

  tips på fler roliga rubriker – i verkligheten!
  http://www.prisse.blogspot.com/
  Ha det!

 5. annika skriver:

  jag såg en ”panorama” bok som inte kostade sådär jättemycket. Kan dom ha skrivit fel på webbsidan?

 6. Reblo skriver:

  tack annika, jag skulle så klart ha skrivit att boken kommit i en biligare pocketversion nu också. Den som anges på hemsidan är den inbundna versionen, och den ÄR så dyr.

Kommentera