Popjunkien

Grattis Madonna

Idag fyller Madonna 47 år (vilket gör henne exakt 12 dagar yngre än min mamma).

Enligt fansiten Madonnalicious har en del födelsedagsfester hållits runtom i världen (bl a en på Green & Brown i ”Moscow, Russia”). (Sajten rapporterar också att hon ramlat av en häst idag men verkar må bra efter omständigheterna).

Popjunkiens bonusfakta: Madonna gifte sig med Sean Penn för exakt 20 år sedan. Om de inte hade skilt sig fyra år senare hade de kunnat fira porslinsbröllop idag.

Uppdatering: Aftonbladet rapporterar också om dagens ridolycka.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Grattis Madonna

 1. [...] båda. Foto Martin Bogren. (Andra popjunkiefödelsedagar hittar du t ex här, här och här.)

  Kommentarer » URIn för Tra [...]

 2. anna skriver:

  oj. kändes inte det konstigt att madonna var lika gammal som din mamma? med tanke på vad madonna hade på sej där i början av nittiotalet…

 3. Johanna skriver:

  Då fyller våra mammor år nästan samtidigt med andra ord! Fast min mamma är ju 1 år och 10 dagar yngre än Madonna. DET är läskigt att tänka på. Helst med tanke på att jag är 29…

 4. Reblo skriver:

  När jag var liten fattade jag inte att de var lika gamla, de var liksom ljusår ifrån varann. Men som äldre insåg jag det och tycker att det är rolig kuriosa som jag ibland kan pika mamma om.

  Men: Madonna har gjort en massa publika häftiga grejer och mamma har under samma period gjort en massa übercoola saker i svenssonkategorin och är enligt mig så klart tusen ggr intressantare än Maddie.

 5. Busta skriver:

  Jag minns när man bläddrade i OKEJ och läste att madonna och sean skulle göra en film tillsammans. Shangai Surprise. Det var tider det. undra om någon har sett den. någon alls.

Kommentera