Popjunkien

Blandat semesterjunk

 • Hörde ni att Carina Berg ska vara programledare för Nyhetsmorgon två morgnar i veckan under hösten precis som vi önskat?
 • Om nu Matt LeBlanc går på strippklubb och betalar för en privat dans och tjejen sedan ”går över gränsen” så är det väl inte så svårt att säga nej?
 • Det är dags för final i engelska Big Brother. Det fascinerar mig hur mycket den numera klassiska dokusåpan med inlåsta människor engagerar allmänheten där. Okej, där sänds den i en markbunden kanal som nås av en majoritet av alla teveinnehavare, men ändå. BB-yran i England är mycket större än Robinson-yran någonsin var här. Alla kollar och alla pratar om det. Både tabloider och skvallertidningar har särskilda BB-sidor varje dag/vecka (kuriosa: min kompis lillebror jobbar faktiskt som dedikerad Big Brother-reporter på en av kvällsisarna).
Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Blandat semesterjunk

 1. Fröken J skriver:

  Matt LeBlanc-grejen är rätt kul… Har aldrig hört en otrogen kille skylla på oprofessionaliteten hos en strippa förr… Han är ju originell iallafall, det får man ju ge honom..

 2. Ulla skriver:

  Oh kom på min Big Brother-fest i afton! Jag lagar pastasallad, du tar med vin. Makosi to win! Or Anthony! Bara inte fetknoppen som förde upp en flaska i underlivet, bara inte nörd-Eugene! Shit pommes frites, vad jag är engagerad!

 3. jenny skriver:

  Min pojkvän har drabbats av BB-hysterin och har blivit helt galen. Han hade mage och avsluta ett samtal med mig för att BB började och att han inte hade tid att prata med mig. Ska bli så skönt när det är över. Bullen sa att han skulle ringa mig ikväll och det verkade väldigt viktigt att vi skulle prata. Undrar om det har något med den här finalen att göra tro?

Kommentera