Popjunkien

Extra extra, read all about brown hair!

Carolina Gynning är i och för sig snygg hur hon än ser ut men jag tycker att hon klär extra väl i det nya bruna håret. Men det är ju otroligt töntigt att det skrivs artiklar om en simpel hårfärg (t ex här och här). Båda kvällstidningarna har skrivit om den nya frillan och i senaste Hänt Extra var Carolina också intervjuad (givetvis i en artikel med rubriken Brunetter har roligare)

Kan det vara så att nöjesreportrar själva inte färgar håret? För varför skulle annars sådant som vi andra gör hela tiden bli en relevant nyhet?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Extra extra, read all about brown hair!

  1. Mel E skriver:

    Kan det vara för att Carolina G framställts som en ”typisk blondin” som hennes färgning uppmäsksammas så? Nu kanske hon förväntas inträda i en helt annan kategori av kändisar?

  2. Reblo skriver:

    säkerligen. Och man ser ju ganska ofta bildkollage på ”senaste hårtrenden från Hollywood – färga håret brunt” och så drar de fram tre år gamla bilder på Reese Witherspoon i kastanjefärgat hår bara för att riktigt bevisa att blondiner är ute.

  3. N|. skriver:

    Gynning är rätt så cool.

Kommentera