Popjunkien

Mannen med bara ett ansiktsuttryck

När Shout out louds kom grälade jag med en vän om deras eventuella finess eller inte. Hon gillade dem, jag inte. Mest baserat på videon till första hiten där hela bandet står i indiepose 1A (dvs med fötterna inåtvända). Hur de lyckades dansa samtidigt begriper jag inte.

Nåväl, jag vet fortfarande inte så mycket mer om bandet men har noterat att det går bra för dem och att de är rätt snygga att titta på. Spelningar med stora akter och framträdanden hos både Letterman och Leno. Läs en aktuell intervju med dem i SvD.

Och en sak jag inte kan undgå att grubbla över är att sångaren Adam bara har ett enda ansiktsutryck: förvånad. Lite halvöppen mun och höjda ögonbryn. I senaste videon snubblar han jätteförvånad omkring i en snöig skog, bredvid mig i kön till baren på Accelerator såg han ut som han nyss sett ett spöke och på bilden i Svenskan samma sak:

Här ser han också förvånad ut. Och här. Och här.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Mannen med bara ett ansiktsuttryck

  1. Marcus skriver:

    Snyggt förvånad. SOL är väl egentligen ganska halvtråka, märkligt att det är just dem det går bra för ”over there”. Men Ratatat har gjort en remix – ”Big sippa mix” – av deras låt ”The Comeback”. Och då blir det betydligt roligare.

Kommentera