Popjunkien

Blandat junk, ej av popkaraktär

Oinspirerad söndag. Det i stort sett enda jag konsumerat är kvällstidningarna plus bilagor. Noterar att Aftonbladet Söndag idag har samma matskribent som Expressens bilaga har varje vecka (Monika Ahlberg). I denna tid av av totalt matprograms- och hälsoöverflöd borde det väl finnas nog med matexperter (använd aldrig ordet ”expert” sa man till mig på min högskoleutbildning) så det räcker till två söndagstidningar?

Förresten tycker jag att Expressens hallå! är ganska tom på innehåll trots de hundra sidorna de skryter om. Men jag tycker namnet är helt genialt – skvallertidningen Hello finns ju redan i flera länder och titeln på flera språk. Att ingen tagit hit det enkla tjenauttrycket förrän nu är ju jättekonstigt.

Annars inget som fastnar, förutom en intervju med Ulla Silvstedt, mamma till min favoritblondin Victoria. Alltid roligt att se bildbevis på hur 90-talsmodet verkligen var så… 90.

Nu tänkte jag kolla på ”The Suburbans” på ZTV. Den har bara fått två plus och två getingar men jag är lite kär i Will Ferrell så jag kollar ändå. Och pappa och son Stiller kanske kan vara en kul kombination. Om min pappa och jag hade samma jobb skulle jag jobba med honom hela tiden om jag kunde.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Blandat junk, ej av popkaraktär

  1. Sandra skriver:

    När jag shoppar kvällstidningsbilagorna har jag länge lagt de upp och ner vid kassan. för att dölja mitt förfall. Ingen har läst tidningarna men alla vet vad som står i…

  2. anna skriver:

    haha. jag tycker det är ganska roligt när det står att kristi brud blivit övergiven av sin man, vet de inte om att jesus dog för ganska länge sen?

Kommentera