Popjunkien

”Ska du på någon festival i år?”

Jag vet inte varifrån den kommer men i köket på jobbet ligger sedan minst en månad en inscannad bild från Jönköpings-Posten. I en klassisk fråga-fem-personer-på-stan har man ställt frågan ”Ska du på någon festival i år?”. Bertil Ankarbranth, 80, pensionär från Strömsholm svarar:

”Nej jag är för gammal. Men jag har varit på karnevalen i Rio, efter kriget. Jag var på sjön då förstår du. Jag var så full så jag minns inte hur det var men efter det åkte vi till Iran för att hämta olja vet jag.”

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till ”Ska du på någon festival i år?”

 1. Jessica skriver:

  Skratt, det kan (brukar..?) ju va så på festivaler. :)

 2. Jonna skriver:

  Lovely! :D

 3. Anna-Maria skriver:

  Guldkommentar! :)

 4. N|. skriver:

  Om det första han kom ihåg var Iran så var han jävligt packad :)

 5. anna skriver:

  god vilken söt kommentar (jag är annars emot uttrycket söt men jag gör ett undantag idag)

 6. Rex skriver:

  En del saker ändrar sig aldrig. :o)

 7. Robert Ankarbranth skriver:

  haha det där ligger i släkten!

Kommentera