Popjunkien

80-talskvällen på webben

Apropå 80-talskvällen på teve i lördags.

Nu vet jag inte om jag är överdrivet nostalgisk men visst fanns det mer och fler ”riktiga” musikprogram i public service förr i tiden? Livemusik och stora internationella gäster, på teve liksom! För vad har vi nu: en halvtimme Studio Pop i veckan, inköpta BBC-dokumentärer i Musikbyrån och så… Håkan Hellström i Allsång på Skansen en gång per sommar?

Nåväl – i 30 dagar kan man kolla på SVT:s hitkavalkad från 80-talet på webben. Njut av tio sekunder Imperiet och bland andra Ramones som gör ”Sheena is a punk rocker” och en mkt fin Paul Weller från 1981. Kolla samtidigt in när Don Johnson skäller ut Susanne Ljung och den töntiga programledaren som säger ”Adam Myra” om Adam Ant.

För att inte tala om unga Mauro Scocco, en tonårsfjunig Dave Gahan och en ännu yngre Janet Jackson.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till 80-talskvällen på webben

  1. anna skriver:

    tack för länken, jag glömmer alltid bort svts hemsida

Kommentera