Popjunkien

Harry Schmotter

Alltså, i morse satt en kille i morgonsoffan på teve och berättade om att det första han gjorde när han fick tag i Harry Potter-boken häromnatten var att stryka bokryggen.

Vad vad vaaad är det med Harry Potter som får folk att gå bananas? Jag har allvarligt försökt att sälla mig till masspsykosen som råder men ingen av de böcker jag läst har varit så extravaganta att man går sönder av längtan efter nästa bok. Dessutom finns ju Häxan och Lejonet redan!

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Harry Schmotter

 1. Mamselamsen skriver:

  Jag tycker inte heller att Potter böckerna är något speciellt. Ska jag vara riktigt ärlig, gillar jag inte heller ”Sagan om ringen”- böckerna heller. Det är väl nästan som att häda.

 2. Jessica skriver:

  Det ligger nog i generna, tycker ungefär som Mamselamsen. Men så har jag bara läst en Harry Potter-bok och försökt ta mig igenom första delen av Sagan om ringen. :)

 3. deap skriver:

  Varför stryker man en bokrygg?

 4. Reblo skriver:

  alltså, stryka med handen :)

  (killen på teve gjorde en smekande rörelse med händerna medan han berättade)

 5. Anna skriver:

  haha, eftersom jag då (ill skillnad från er) gilalr böckerna: de använder monsterböcker på Hogwarts (skolan Harry går på) och för att inte bli uppätna ska man stryka bokryggen…..dock är jag tveksam om man måste göra det med den här boken…jag har inte fått en bok med tänder och klor….

 6. Reblo skriver:

  haha, så klart måste det ha varit den typen av strykning i alla fall. Likaväl utomordentligt konstigt! Tack för upplysningen Anna.

 7. Johnny skriver:

  HP-böckerna är ju så onödigt feta och långa. Kanske strykningarna borde ha gjorts i texten istället.

 8. sabina skriver:

  Och jag tänkte att han kanske strök bokryggen med styrkjärn för att på något sätt öka livslängden på bokryggen (ja, jag undrar hur jag kom på den idén) så att bokstackarn inte blir sönderläst direkt. Men så har jag ju inte läst en enda hp-bok.

 9. Nicklas skriver:

  Är väl inte så konstigt med det? Jag luktar, drar handen över trycket, vifta med boken genom att hålla i ryggen, lägger kinden mot pappret och sedan luktar lite till.

Kommentera