Popjunkien

Fredagsknark

Det har blivit en drog. P3 pop non stops introtävling på fredagar. De spelar intron till tio låtar och så ska man ange artist och låt. Nu är alla kollegor på semester men när de är här engageras vi alla kring radion på fredagar omkring tio, alltid är det någon som kan komplettera listan med namnet på en obskyr rocklåt.

Som den levande jukebox jag är brukar jag kunna de flesta låtar men de jag inte kan blir som en drog. Idag kommer jag t ex gnola på intro nummer 8 hela dagen. Äääär det St Etienne?! (eh… nej det var det inte. Det var Röyksopp!).

(och det är mer prestige än priset som lockar, jag tror man vinner en P3-mugg om man har alla rätt)

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Fredagsknark

 1. mons skriver:

  faan också. nu blev jag mer sugen på att vinna. tänk att få dricka te ur en p3-mugg på jobbet. går det att få bekräftat att det är en mugg?

 2. johan skriver:

  Har också fastnat i introträsket, idag var dock första gången som jag kunde alla 10 låtar(både artist och titel). Litet grattis till mig ;-)

 3. Reblo skriver:

  mons: oh vad roligt, ser framför mig hur du stryker omkring och myser med P3-muggar där på kontoret. Jag ska försöka bekräfta ryktet och sedan vinna en especially for you.

  johan: well done! Men ingen mugg?

 4. mons skriver:

  jag pratade med nån som var typ ansvarig för prylarna som de ger bort som priser i tävlingarna och nån mugg fanns inte med i kittet men hon tog det som en hint så kanske i framtiden.

  av mia w fick jag och kicks p3 lurblingbling igår iaf.

 5. ralf skriver:

  Vinsten är ett stycke P3-nyckelring, ett stycke P3-väska, ett stycke P3-Väska samt (beroende på redaktionens humör?) ett stycke t-shirt och ett stycke SL-plastficka plus ett gäng P3-pins.

Kommentera