Popjunkien

Am I tall or not?

En läsarfråga gav mig inspiration till följande inlägg. Jag fick frågan om jag vet hur långa kändisar är och det gör jag inte på rak arm, annat än att Kylie Minogue är 158 (eller är det 157 cm?). Men jag googlade lite och hittade t ex här informativa sidorna:

Celeb heights listar jättemånga kändisar (men bara i feet och inches). Kolla t ex ett bildbevis på Anna-Nicole Smith. Inte nog med att hon är 175 cm lång – hon har varit snygg en gång i tiden också.

Am I tall or not? . Jämför om du är längre eller kortare än en kändis. Själv är jag exakt lika lång som Winston Churchill och även om det säger mer om honom än mig så önskar jag mig fortfarande några extra cm (så Gud, om du läser detta, låt mig blir minst 170 cm. Tack!)

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera