Popjunkien

Kändisar på Accelerator

Jag minns inte riktigt hur det gick till men plötsligt känner jag att jag har meddelandeplikt när jag ser kändisar. Vi minns väl alla inlägg som Rikard Palm cyklar och Wille Craaford äter pannbiff med sina barn?

Jag såg en del kändisar i vimlet. Mest minnesvärda är väl Bloc Party-trummisen Matt Tong som gick omkring helt inkognito bland publiken en timme efter ett helt sjukt styrkepass på scenen (det är om hans svettiga bringa nästa inlägg ska handla).

En rolig sighting var när någon svennig ölkille ropade ”snygg t-shirt Fredrik” till Fredrik Strage som svarade ”tack, jag köpte den idag faktiskt”. Tjejen i Fredriks sällskap sa då ”gjorde du?!” uppriktigt förvånad över att han hade shoppat utan att meddela. Bredvid dem gick Andres Lokko och smilade i pastellrandig skjorta.

Förresten minns jag nu att jag såg Christian Falk också i sällskap med några som förmodligen är hans barn. Varför ser man honom ofta men aldrig Thåström? Ge mig Thåström nuuu.

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Kändisar på Accelerator

 1. Erik skriver:

  Jag såg inga kändisar alls. Om inte han som ser ut som Björn Borg men som är väldigt kort, från Musikbyrån, räknas.

 2. Reblo skriver:

  ok, han får väl räknas då! Sen kanske jag borde tillägga i min lassie-lista att jag såg en svensk stjärnbloggare med bloggberktyget i högsta hugg :)

 3. sodan skriver:

  själv sprang jag på christian falk i sällskap med luciano leiva igår. på hornsgatan.

 4. malte skriver:

  christian falk ser man så ofta (minst 3 ggr på en månad) att han nästan slutat vara ett kändis-event. nu är han mer som ägaren av 7-11 på hörnet, nån man ser ofta.

 5. tori skriver:

  jag har faktiskt sett thåström som en vanlig man två gånger! en gång på systembolaget jag jobbade på i den norrländska håla varifrån jag kommer. han skulle spela där på kvällen och var där med bandet. han köpte en låda heineken och tjejen som hade hans kassa blev helt nervös. snygg var han också.
  andra gången var på centralen, uppe vid cityterminalen. men då vågade jag nästan inte titta, sådär som det kan bli när man möter kändisar. att man nästan krampaktigt INTE tittar för att det inte ska bli så uppenbart.

 6. Reblo skriver:

  åh era lyllisar! Vilket påminner mig om en sak: Sodan – jag snubblade över en uppgift om att du sett Chris Cornell här i stan. Berääätta för oss.

 7. gagga skriver:

  Jag kan rapportera att BigBrotherTina åt en glass på torget i Arvika, utan att svära o bära sig åt!

 8. sodan skriver:

  ja det skrev jag visst en snabbis om, ja. det har varit en rörig vecka så det har försvunnit i den allmänna villervallan… lovar att en utförligare rapport snart finns på hypodea!

 9. Lars Olle skriver:

  Hej

Kommentera