Popjunkien

Det här är inte popkultur

Problemet med en nischad blogg är att få plats för allt det andra. Det där personliga och ledsna som inte kan skojas bort eller raljeras över. Inte ens analyseras.

Jag har en personlig långvarig relation till London som stad och Storbritannien som land. Viktiga personer i mitt liv finns just där. Nu verkar alla må bra tack och lov men dagens attentat har satt ett spår framför allt i min känsla av ”det händer inte här, det händer inte mig”. Trots att vi pratat om det så länge, senast i juni när jag var i London sist. Och om jag som privatperson ”förväntar” mig en attack, vad borde inte myndigheterna göra?

Nåväl, i morgon ska jag blogga om lite popkultur från Accelerator i Stockholm: t ex om huruvida musiker får vara barbröstade på scen eller inte och om att jag tycker att Sonic Youth är så himla skräniga.

Sajter jag inte kan sluta kolla på idag:
BBC News
Sky news
Flickr (privatpersoners bilder)

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Det här är inte popkultur

  1. kris skriver:

    men det är ju det; det är ju vi! det är ju oss och här!
    och så dagens fråga i dn ”Är du rädd för att åka utomlands?” känns plötsligt helt sjuk.

Kommentera