Popjunkien

Tyra Banks blir jättearg

Jag är inget Top Model-fan. Efter första säsonges favvisar white trash-Adrianne och indie-Elyse har jag inte fastnat för någon/något så jag har därför knappt kollat.

Men jag har inte kunnat undgå trailern inför nästa program då Tyra Banks går helt bananas för att någon inte respekterar henne och showen. Hittade klippet på nätet, så kolla du också på en overkligt arg Tyra här (men inte om du inte vill bli spoilad!)

Adrianne som vann första säsongen var tydligen med i Surreal Life samtidigt som Marcus Schenkenberg, men blev ihop med nån annan i huset. Härfinns en liten update på vad hon gjort sen sist inkl nya bilder.

Elyse verkar har fortsatt modella även hon, trots hennes övertydliga indielöften om att plugga till läkare. Kolla hennes nätdagbok här. Hon är förresten ihop med en av killarna i The Shins. Apropå det har ni väl inte missat den roliga popjournalistikbloggen som är döpt i deras ”ära”? Läs hur bandrecensioner lyfta ur sitt sammanhang blir nästan sorgligt underhållande plattityder: The Shins will change your life.

Dela: Facebook  Twitter 

13 kommentarer till Tyra Banks blir jättearg

 1. [...] m Top Model” sa min mejlvän, och det har jag ju faktiskt inte gjort innan inlägget häromdagen. Och efter att ha skrivit om Tyras vredesutbrott ville jag se hela avsnittet i [...]

 2. sodan skriver:

  oooooh, tyra banks arg är verkligen värd att se. fantastisk tv. även om programmet i sig verkligen inte är nåt att ha utan elyse och adrianne.

 3. Linda skriver:

  Kan inte se videon! Buhuuuu!! Dumma popupfönstret bara stänger ned sig.. Jag vill see!

 4. Anna S skriver:

  Hi hi tack för länken! Blev verkligen nyfiken efter den där trailern men nu behöver jag ju inte titta på hela programmet – lovely! :)

 5. Andrea skriver:

  Jag läste nånstans att Adrianne aldrig fick det utlovade kontraktet med Cover Girl, eftersom CG inte gillade henne. Därefter har CG haft mer att säga till om vid utnämningen av ANTM. Vet dock inte om detta stämmer.

 6. Maria skriver:

  Jaaaa, va bra, nu vet jag vad som händer och behöver inte passa tv-tiden – tack!!!

 7. N|. skriver:

  Tyra Banks borde ta en lektion i psykologi. Vilken oerhört sorglig människa.

 8. Jean skriver:

  Men apropå första kommentaren på detta inlägg – okej Adrienne var shysst pga sin awkwardness i sammanhanget etc men ELYSE! Ett stuck-up pretto med klassförakt är väl inget att hänga i julgranen.

 9. Reblo skriver:

  Mkt talande beskrivning av Elyse, men hon var ju fortfarande grimt snygg. Läste en skitrolig artikel om hennes stuck-up-ness på nätet häromdagen men nu kan jag inte hiiiitta den tyvärr.

 10. anna skriver:

  ah! jag önskar att jag kunde få nåt sånt där utbrott nån gång. o vifta med handen likadant!

 11. Julia skriver:

  SLUTA HAKKA PÅ TYRA BANKS HON ÄR ABSOLUT BÄST OCH TIFFANY ÄR ABSOLUT SÄMST LÅT HENNE VARA FÖR F*N HON ÄR HELA SERIEN
  //Ett ARGT Tyra Fan

 12. Albuuuuu skriver:

  Jag ÄLSKAR Tyra och om nån vet hennes msn så får hon gärna adda mig.. albu_kosova@hotmail.com..

 13. Lena skriver:

  Jag verkligen älskar Tyra. kan man bli mer lyckad som person än vad hon har blivit?- Nej
  hon är verkligen en underbar person och har man inget bra att säga om Tyra så ska man inte säga något alls, för Tyra äger ju lätt skiten ur dig i alla fall…
  Och om du känner henne så som jag känner henne, så skulle du veta att hon är hur snäll och omtänksam som helst…
  vaddå att hon är självisk?!!! up my ass!!

  Love you Tyra

  // Tyra’s vän

Kommentera