Popjunkien

Och medan jag skriver detta spelas U2 på radion!

Laddar in ny musik i min iPod och passar på att rensa bort gammal. En massa U2 till exempel – för hur kan 68 (SEXTIOÅTTA) låtar vara med U2? Jag gillar några utvalda fina godbitar med dem, men inte denna totala overload. Dessutom måste det vara något fel på min ”blanda spår”-funktion eftersom det enda jag hör i mitt huvud hela dagarna är U2. Varannan låt är garanterat med dem och jag blir ju en trafikfara om jag ska försöka skippa låtar samtidigt som jag cyklar.

Nåväl, farväl hemska hemska ”Even better than the real thing” och välkommen fina fina ”Love and youth” med Jenny Wilson.

Och apropå detta passade jag även på att fylla spelaren med detta.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Och medan jag skriver detta spelas U2 på radion!

  1. N|. skriver:

    ”Feel The Pain”?

  2. Reblo skriver:

    where you been

Kommentera