Popjunkien

Tre gringos på restaurang eller ”Hur skulle jag INTE kunna blogga om detta?”

Bistro Sûd är officiellt min favoritrestaurang, näst efter Busaba förstås. Åt en ljuuuvlig middag där igår och utropade dill + persilja som världens mest överskattade smaker och mango som världens mest underskattade.

Några andra som uppenbarligen gillar Sûd är Wille Craaford och hans två söta söta barn som satt bredvid oss och dessutom var väldigt uppskattade stamgäster. Craaford-sonen hade fått en alldeles ny iPod mini och försökte lära sig den samtidigt som han diggade varje låt som spelades. Wille myste över hela situationen och far och son enades om att musik är det bästa som finns.

De tre första lyssningarna var nåt med Elvis Costello, nåt med Beatles och sen ”Welcome to the jungle” med Guns n’ Roses. Sonen läste upp varje låt och pappan myste, ”den är bra, den är bra”. Roligast var nog när sonen efter ett tag sa ”nu är det en av dina låtar pappa”, Wille undrade vilken och så var det någon med Just D.

Medan vi satt där funderade jag på det moraliska i att blogga om denna nära-Wille-upplevelse men insåg rätt snabbt att ett blogginlägg så klart var oundvikligt. Jag skulle inte kunna svika er så.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Tre gringos på restaurang eller ”Hur skulle jag INTE kunna blogga om detta?”

 1. [...] delandeplikt när jag ser kändisar. Vi minns väl alla inlägg som Rikard Palm cyklar och Wille Craaford äter pannbiff med sina barn? Jag såg en del kändisar i vimlet. Mest min [...]

 2. shimmer skriver:

  ååh, jag blir så sugen på att berätta om min wille craaford-upplevelse så jag kan inte låta bli :).
  jag satt brevid honom på café rival en gång där han träffade ett av sina gamla ex och de drack vin och hade allmänt trevligt (de pratade tex om josefine craaford!). sen blev han tvungen att ringa hem till sin nuvarande tjej för att säga var han var och så ljög han lite om vad han och den tjejen han var med skulle göra (de skulle till nått annat ställe efter). sen tror jag det var rätt uppenbart att jag och min kompis tjuvlyssnade så han bredde på det mesta han sa, som typ ”åååh det här är den bästa dagen i mitt liv” och lite sånt. det var roligt. :)

 3. shimmer skriver:

  ååh, jag blir så sugen på att berätta om min wille craaford-upplevelse så jag kan inte låta bli :).
  jag satt brevid honom på café rival en gång där han träffade ett av sina gamla ex och de drack vin och hade allmänt trevligt (de pratade tex om josefine craaford!). sen blev han tvungen att ringa hem till sin nuvarande tjej för att säga var han var och så ljög han lite om vad han och den tjejen han var med skulle göra (de skulle till nått annat ställe efter). sen tror jag det var rätt uppenbart att jag och min kompis tjuvlyssnade så han bredde på det mesta han sa, som typ ”åååh det här är den bästa dagen i mitt liv” och lite sånt. det var roligt. :)

 4. shimmer skriver:

  oj sorry, två gånger kom det också.

 5. malte skriver:

  saaablar, vad blogg-inläggen duggar tätt, junkie!
  fantastico! we´re loving it.

 6. chrisse skriver:

  Du har rätt. Det är ett grymt ställe.

Kommentera