Popjunkien

Vad jag inte älskar, än?

En rolig diskussion mellan mig och maken igår konstaterade att han aldrig läser ut böcker medan jag läser böcker som jag inte vill läsa. Kalle Anka-pockets vs skönlitteratur, typ.

För jag håller på med Vad jag älskade just nu och den är så seeeg. Men eftersom ”alla” har pratat om den och säger att man till slut inte vill lägga den ifrån sig så lider jag mig igenom början av boken. Den tredjedel som jag kämpat mig igenom innehåller mest krångliga beskrivningar av vackra tavlor och en massa gubbigt konstnärs- och författarskap.

Orkar jag hålla ut?

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Vad jag inte älskar, än?

 1. Jessica skriver:

  Jag skulle aldrig orkat hålla ut. Tröttnar direkt, OM jag inte fassnar vill säga. Har högar av påbörjade, ej utlästa, böcker som ligger och väntar på bättre tider (eller på att efterskänkas till någon som vill ha dem) Typ så. :)

 2. Ulla skriver:

  Ja, du orkar, för det är fan en jävligt bra bok. Jag ger inte heller mycket för konstnärssnacket, men jag lovar: En av årets bästa böcker. Det är så jag vill gråta en skvätt bara jag tänker på den. Stark, starkare, starkast.

 3. Helena skriver:

  Jag har också svårt för att lägga ifrån mig böcker. Man vet ju aldrig liksom. Missar man kanske årets läsupplevelse. Riktigt jobbigt är det när en massa andra säger att det här är en fantastisk bok, då kanske det bara är jag som är puckad och inte fattar hur bra den är :)
  http://helenasfunderingar.blogspot.com/2005/05/nr-ska-man-sluta-lsa-en-bok.html

 4. Caroline skriver:

  Har du kommit till tragedin än? Jag tyckte också boken var seg tills tragedin inträffade och sen tog det fart! Så, håll ut!

 5. Mamselamsen skriver:

  Lägg ner boken. Livet är alldeles för kort, för att man ska lägga tid på en bok man inte gillar

 6. Johanna skriver:

  Nej, läs den!! Den är så bra. Det är inte bara konstnärsprat hela boken igenom, det kommer annat också. Håll ut!

 7. Reblo skriver:

  Det var smått farsaktigt när jag igår kväll – jättetrött – försökte läsa lite till när jag egentligen bara ville somna. ”Mina bloggkompisar har sagt att jag måste fortsätta” ha ha.

  Men nu har jag i boken kommit till något som verkar vara en upptakt till en tragedi, så nu är jag riktigt nyfiken på vad som ska hända. Jag läser vidare!

Kommentera