Popjunkien

Shout out till bra programledare, del 1

I morse var SVT:s bästa programledare, Alexander Norén, tillbaka i morgonsoffan i vanliga kanalen. Tyvärr är han inte där så ofta utan syns mest i SVT24.

Han är påläst, rolig, snabb och smart och så klart en ren fröjd att kolla på. Det mest minnesvärda framträdandet är självklart den senaste Nobelfesten där han var den enda i det finklädda public service-teamet som var naturlig. Han duade väl kungen vill jag minnas, plus att han skämtade med pristagarna. Modigt!

Och som sann popjunkie råkar jag också veta att Alexander var redaktör för popsajten feber.se för ca hundra år sen (nej, det var max fyra år sedan de lade ner, men det känns längre sen).

Här har vi honom, till höger om Rikard Palm i 1800-talsväst:

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Shout out till bra programledare, del 1

 1. [...] lir litegrann som The Apprentice är jag på! Tidigare popjunkie hjärta Norén hittar du här.

  Kommentarer » URIn för Trac [...]

 2. Per skriver:

  Nu hamnar jag väl i blåsväder men…..
  Har han inte lite för stort huvud för att vara en fröjd att titta på?

 3. wibjörn skriver:

  Jag håller med, han är verkligen bra – alert, intresserad och med ett bra tonfall. De nya rapportankarna Morgan Olofsson och Lisbeth Åkerman är också bra.
  Fast bäst är Jarl Alfredius.

 4. Johanna skriver:

  Han är en gammal Handelskille vill jag dessutom minnas, har för mig att B har pluggat ihop med honom. Intressant att det ändå finns folk därifrån som väljer Public Service TV som omväxling. Jag gillade också honom tokmycket i Nobelprogrammet. Han sköter sig snyggt.

 5. RT skriver:

  Jag kan bara tänka på att hans huvud ser jättestort ut när jag ser honom. Har därför ingen aning om han är bra eller inte.

 6. Ida skriver:

  Jag gillar Rikard Palm. Han är så rolig.

Kommentera