Popjunkien

Gotta love bloggosfären

Det finns en blogg som bara handlar om balkonger! Precis vad jag behöver i mitt balkongfrälsta state of mind. Folk i min omgivning har försynt kommenterat att jag pratar om vår balkong lite väl ofta, men hur skulle jag inte kunna prata om den plats som ger mig följande varje dag:

- smygkoll på feta harar som käkar på gräsmattan
- smygkoll på damer som solar på filtar
- smyglyssning på svensklektioner på grannbalkongen
- smyglyssning på min make som spelar gitarr i sovrummet bredvid

Dessutom solvarm låtsasgräsmatta, sköna gungstolar och en blomman för dagen som växer helt intensivt och nästan hotfullt mycket. Om ni inte tror mig kan ni kolla på den här läskiga filmen om hur blomman för dagen växer. Fan läskigare än Blair Witch Project som ändå är den otäckaste film jag sett.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Gotta love bloggosfären

 1. Reblo skriver:

  Vet inte om det framgick, men det är alltså inte jag som filmat vår blomma. Jag hittade filmen genom en googling.

 2. piggekotte skriver:

  …blomman för dagen är skrämmande, men humlen är psykopat! Har du en blomman för dagen med de himmelsblå blommorna precis som jag, eller har du varit tuff och skaffat en rosa?

 3. Reblo skriver:

  jag vet inte än vilken färg vår blommanfördagen har än, den har klättrat upp till himlen men ännu inte slagit ut. Men du menar att rosa är tuffast alltså? då hoppas jag på rosa!

 4. piggekotte skriver:

  Oh.. läste nog för snabbt… ”blomman för dagen” lämnar ingen vila…. :)

Kommentera