Popjunkien

Eddie Vedder har ett barn

Jag vet att det inte är riktigt politiskt korrekt att ha varit ett Pearl Jam-fan, men det har jag hursomhelst. Dessutom var jag lite tonårskär i Eddie Vedder när han såg ut så här:

Därför tycker jag att det är lite intressant att se hur Eddie har åldrats (han liknar min mormor lite) och dessutom har skaffat sig en knodd.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Eddie Vedder har ett barn

 1. Anna skriver:

  Ha – det har jag med. Fast bara ten.

 2. tori skriver:

  varför är det inte pk att gilla pearl jam? *lost*

 3. Reblo skriver:

  Tja, det är bara något som indietalibaner och kreddskribenter allmänt brukar dissa. Jag har inga konkreta exempel tyvärr, men minns en långdragen Broder Daniel-diss från back in the days.

 4. Buster skriver:

  Sluta fjanta. Pearl Jam var ett bra band. Kanske inte livsviktigt men bra. Hade Ten slagit före Nevermind hade inget gnällt.

 5. Jerome skriver:

  Pearl Jam är och har alltid varit ett av världens bästa band, de släpper nu sin 8 platta och nya singeln har legat som nr 1 på nätet i en månad nu och fick 4 stjärnor av 5 i Rollingstone. Ni som slutatde lyssna efter Ten har verkligen missat något för att inte tala om deras underbara livekonserter. Kolla Letterman 4 maj 2006 så får ni se dem framföra nya singeln ;)

 6. Julia Garnegård skriver:

  Han är så underbar och kommer alltid att vara det… nya skiva kommer att beytda mycket för mig då den påminner mig om en speciell plats vid medelhavet men brossan som är Pearl Jams störst fan…

 7. Cruiiiisiin'''' skriver:

  PEARL JAM ROCKS!!!! e det någon som har vart på deras Live konserter??Live konserterna äger så jävla mycket=)

 8. Mookie skriver:

  Gå in på http://www.pearljam.se alla PJ fans! :)

Kommentera