Popjunkien

”Packningslista Hultsfred”

Det är jättemånga som hamnar i min blogg efter att ha googlat ”packningslista Hultsfred” och det tycker jag är charmigt. Att vi idag är så vana vid att googla saker så vi inte ens klarar av att åka på festival utan att konsultera vad polarna på nätet skulle göra i en liknande situtation.

Jag har ju tidigare skrivit om Lunarstorms töntiga version av packningslista. Så om du som läser detta söker en bra packningslista tycker jag att du ska kolla in den som Spray har. Den är tusen gånger mer informativ och saknar helt försök till ungdomsslang.

Ha så kul på festivalen alla söta kids! Själv ska jag på konferens och annat vuxet. Men kanske att jag kollar in festivalbloggen någon gång under helgen.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till ”Packningslista Hultsfred”

  1. Nisse skriver:

    Visst, det kanske känns lite tafatt att inte klara av att packa till festival själv, men det är jävligt skönt att bara kunna plocka fram en lista och skriva av de viktiga när man ska åka till stormaknaden innan. Man glömmer alltid nått.

    Tack för länken till spray, lunarstorms vågar man inte klicka på…

Kommentera