Popjunkien

En meter dockor

På Netto såg jag just århundradets bästa popjunkieprodukt – en meter dockor!

Ett långsmalt meterlångt plaströr som innehöll en barbieliknande kärnfamilj: mammadocka, pappadocka, pojkbarnsdocka och flickbarnsdocka. Jag stod och höll i den i fler minuter och funderade på om jag skulle kunna försvara mitt inköp om jag kom hem med en meter dockor tillsammans med mjölken och limpan. ”De kostade bara 69 kr” eller ”jag kan ha dem på balkongen” kändes inte så troliga så jag lät bli att köpa dem.

På vägen hem funderade jag över andra produkter jag skulle vilja se i genomskinliga enmetersförpackningar:

 • En meter potatis i en festlig potatisgirlang
 • En meter CD-skivor ( fast det kanske inte är så många, typ 5 st bara?)
 • En meter cigaretter. Så här i antiröktider vore det rätt tufft att hiva upp en meter cigaretter på krogen.
 • En meter smink skulle vara kul också. Då kunde man stapla kajalpenna, mascara, läppglans och täckstift på varandra.
Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till En meter dockor

 1. anna skriver:

  jag diggar din meter-teori! roligt!

 2. jimbo skriver:

  en trocaderogirlang är en trocaderogirlang är en trocaderogirlang…

 3. shimmer skriver:

  då var det dig jag såg på netto! (antagligen). fast jag var utanför och du var inne :)

 4. Reblo skriver:

  Shim: Get out of here, vad coolt! Synd att du inte kom in i butiken – du missade nämligen när jag gjorde kalsongtricket på arga-Netto-tanten. (Som om jag skulle våga, mesig som jag är genomför jag bara en tyst bojkott genom att alltid handla i andra kassor än hennes)

Kommentera