Popjunkien

Mer Natalia

Nej, det här är ingen nataliablogg men nu råkar det bli två inlägg i rad som länkar till samma expressenkolumnist.

Natalia har nämligen skrivit en påprickenbra recension på Doktor Kosmos senaste skiva och bandets politiska agenda och överexalterade musikrecensenter. Och kanske framförallt frånvaron av kritik till formuleringar som ”Vi knullas hårdhänt av makten och pumpas fulla med skit” etc.

Bandets sångare Uje Brandelius har apropå detta mejlat ett putslustigt svar till Natalia och hintat (hoppats?) på en ny Ranelidfejd. Natalia replikerar bra och sakligt idag.

Men sen måste jag säga att det är lite humor i att Doktor Kosmos hemsida idag tipsar om en bok där just Natalia medverkar. Fast vad hade man annars väntat sig av ett så bizzarro-studentikost band som just dem?

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Mer Natalia

 1. wibjörn skriver:

  själv gillar jag både Natalia OCH Doktor Kosmos

 2. Wilner skriver:

  Har inte läst Natalias krönika, men läste om detta i DN i tisdags när det kommenterades av Nils Hansson. Han var på Dr Kosmos sida. Han menar att Uje skrivit ett stillsamt brev där han påpekar elemntära fel. Dr Kosmos driver med haschrökare, Natalia kallar honom (uje) haschtomte. Hon skriver att han drömmer om ett sovjetiskt tvångssamhälle, texten går tydligen: ”Nej, vi vill inte ha det som i Sovjet”. Osv. Inte vet jag…

 3. j skriver:

  han (uje) är iallafall inte så bra på rundpingis…

 4. Wilner skriver:

  Vilken tur att Moore har en insamling för att vika ut Natalia. Hon kräver en halv miljon ”för att ta på sig stringtrosor och smörja in sig i babyolja”. Än så länge har man fått in 117 569 kr.

 5. Buster skriver:

  Var finns Ujes replik? Är den publicerad? Stek honom Natalia.

 6. Reblo skriver:

  igen: ”http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,653495,00.html”

 7. Reblo skriver:

  äh vad fan, klipp och klistra

 8. Buster skriver:

  Tack.

 9. Jon skriver:

  Historien bakom ”fejden” och föjlande inlägg i ”debatten” kan hittas från http://www.doktorkosmos.nu, … om det nu är så intressant igentligen … tror inte att Natalia menade så mycket med första påhoppet utan bara kände för att ”skriva ner” dr kosmos eftersom hon inte gillar dom, dock hade hon väl inte lyssnat så noga på texterna, sedan efter repliken så kunde hon inte backa.. jaja, whatever, det är ju iaf PR för båda parter, Pöss!

Kommentera