Popjunkien

Alla bara jobbar, ingen bloggar

Just nu känns det tvärtomaktigt det här med bloggandet. Vad gör alla idag? Varför är alla bloggar så tysta? Även den här uppenbarligen, jag hade tänkt skriva mer om resan men det har jag inte hunnit.

Men det får bli en annan gång för nu ska jag strax iväg på dejt med min beloved husband, och jag gissar att han är iklädd mitt presentfynd från London. En ljuvlig Planet of the Apes t-shirt där Charlton Heston kysser apan (namn?) i en solnedgång.

Dessutom köpte jag DVD:s till honom (maken alltså, inte Charlton). Nämligen dessa två:

;   

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Alla bara jobbar, ingen bloggar

 1. Johnny skriver:

  Det här är bara början på sommarens bloggtorka.

 2. Jessica skriver:

  Jag bara jobbar och jobbar, och jobbar (skickar tidningen på tryck i natt, stress stress)! Jag vill ha semester nu ju, då jädrar ska här bloggas… :)

 3. Busta skriver:

  Åh, julspecialen. Jag vill ha också. Jag har inte hittat den här. Dyr?

 4. Busta skriver:

  Ah! Discshop har fått in den. Dyr som skägget.
  Office – Christmas special (Import) 269:-

 5. D71 skriver:

  Julspecialen kostar 169:- inklusive frakt på CD WOW

 6. Buster skriver:

  Tack D71. Önskelista.

 7. Henrik skriver:

  Little Britan ar nog det roligaste sen, typ, the Office. Jo, jag vet, det ar det britter finner roligast: man i kvinnoklader och homosexuella, som jag laste nan stans, men fan, kul! Hur mottogs den?

 8. Reblo skriver:

  Den mottogs med hurrarop och en massa TLC så jag är nöjd. Det var särskilt roligt med extramaterialet på DVD:n – ännu fler män i kvinnokläder!

  Och apropå britternas kriterier för vad som är roligt så läste jag att det ska göras en ny version av Benny Hill och att Matt Lucas ska spela huvudrollen. Genialiskt, de är ju porträttlika!

Kommentera