Popjunkien

Flygplatser är populärkultur

Hej, jag är på Arlanda och i vanlig ordning har jag åkt hit alldeles för tidigt och sitter här rastlös och förväntansfull inför min första londonresa på nästan ett år.

Är internetcaféer populärkultur? Oavsett är det ett mönster – jag toksurfar på flygplatser där det inte finns annat att göra.

Shopping och kompismys står på agendan och jag ska fira inte mindre än två födelsedagar på plats. I morgon väntar lunch med min namne plus att jag SKA köpa de där stövlarna jag tråkat min omgivning om i flera månader nu.

Populärkultur på resan: Lycksökare av Leslie Lokko, och så 4-årsnumret av Bon (men den är egentligen en present).

Nu ska jag gå till gaten så det inte blir som vid en mycket pinsam londonflygning för några år sedan. Högtalarröst: ”kan Reblo komma till gate nummer 10 där planet är redo för avgång”

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Flygplatser är populärkultur

 1. Jessica skriver:

  Klart att internetcafér är populärkultur. :) Ha en härlig londonutflykt, kanske är det lite mer sommar där, än här. Själv ska jag kasta mig över Lycksökarna när boken jag läser nu (som är skitseg, eller så är det jag som är skittrött) är slut…

 2. Addison skriver:

  Bjöd in dig till bokfrågan men såg att du redan svarat.

 3. Hanna skriver:

  Och vilken fodelsedagsfest sen! Som tack for titten plus ett utomordentligt trevligt magasin kommer snart ett email lastat med lite fina bilder. Hoppas att din vistelse var lyckad..

 4. Reblo skriver:

  Men hej! Verkligen trevligt, jag var alldeles salig över den fina blandningen av fint sällskap, yummy mat, den fantastiska trädgården, svenskt godis och så Imperiet förstås :)

Kommentera