Popjunkien

Var är Linna?

Expressenbloggarna blev ju snabbt som ett gift. Jag vill ha mer så till den grad att jag riskerar att bli ett CSI-case endera dagen på grund av det höga intaget av venom.

De har fyllt ut med flera bloggisar nu, t ex Anders Nunstedt. Men var är Linna? Och var är Björkman? Kom igen nu Expressen, är det några vi vill läsa varje dag och ofta så är det de två.

Och sen så tycker jag att Virtanens blogg är intressant också, inte minst ur skvallersynpunkt. Titta t ex på hans fina bild på gravida Jonna Bergh från igår (eller, det syns ju inte att hon är gravid, men det vet man om man läser Virtanens text + kollar på Studio Pop):

En kille jag pratade med på en klubb en gång sa först att han kände jonna bergh, sen vad han hette. Som om den väldigt ytliga bekantskapen med henne var det primära i hans liv!

Apropå Aftonbladets sluta röka-kampanj så har min kollega sett en av kändisarna i kampanjen med en garre i näven samtidigt som hon sa ”jag orkar inte bry mig om det där” på klingande katrineholmsmål.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Var är Linna?

 1. [...] Arkiverad under: Blogg — Reblo @ 8:18 am

  För ett tag sen fick jag en bloggkommentar som fastnade. Den var så speciell och bra. Och nu har jag hi [...]

 2. ebrymo skriver:

  bloggrarna som är som svampar ur tecxten dom kommmer upp ocskå blir dom somm molln i texcsthimmlen, det säjer jag nu yo

  vlicka blir kvar vilcka försvinnrer det undnrar jag nu yo

 3. N|. skriver:

  Ebrymo måste byta tangentbord. Bokstäverna har hoppat ur led…

Kommentera