Popjunkien

Skvallerjunkien

Jag har aldrig hört Madrugada men vet vilka de är. Och framför allt anade jag vilka de var när de satt bredvid mig och Fashionista på Skybaren igår. Dels hörde jag att de pratade norska, dels tyckte jag mig känna igen åtminstone en av dem från ett reportage i Metro.

Så när jag läste att deras konsert blivit inställd pga sjukdom blev jag lite fundersam. De såg inte så sjuka ut där med vinkylaren under armen. (Fast det var nog en av skivbolagskillarna som gick omkring med vinhinken)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Skvallerjunkien

  1. Sanna skriver:

    Oj! Om det är sant vet jag inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Speciellt med tanke på att jag grät igår när jag fick veta att det var inställt, har väntat i flera år på att få se dem live :/

  2. Reblo skriver:

    Nämen fy, nu känner jag att jag borde gardera mig med att jag ju inte är 100% säker. Stackars dig som varit ledsen.

    Jag känner ju som sagt inte riktigt till dem. Men killen med krullet på bilden på hemsidan var där, eller så var det hans dubbelgångare.

    Vi kan ju hoppas på att det var en av dem som var jättesjuk och låg hemma i sin säng, och att de andra var tvungna att döva sina sorger i baren.

Kommentera