Popjunkien

Gawker Stalker

Man kan mejla Gawker och berätta om man sett någon kändis. Alla mejl samlas sedan i långa inlägg där man kan läsa om alla från Johnny Knoxville till Usher i vardagssituationer. Det senaste inlägget berättar om popjunkiefavoriter som Jake Gyllenhaal, Jimmy Fallon och Cameron Diaz.

Själv har jag väl en del kändisstories att mejla in om jag känner för det (men inte hälften så juicy som de min man samlat på sig). Den kändaste person jag någonsin sett i en vardagssituation var när jag åkte på trappsteget bakom Kylie i en rulltrappa på Harrods. Hon var så klart liten och väldigt preppy klädd: blå jeans, ljusblå lammullströja, pärlhalsband och håret i en hästsvans.

I Sverige är nog den största kändisspottingen Ulf Lundell i joggingoutfit (eventuellt cykelbyxor faktiskt) som jag såg på St Paulsgatan flera gånger under de år vi bodde i området. Jag på väg till jobbet, han uppenbarligen ute på en morgonspringtur. Väldigt hurtigt! Men samtidigt undrar jag varför man väljer att springa i gatumiljö när man som Uffe bor granne med Tantolunden.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Gawker Stalker

  1. Rubytuesday skriver:

    Tanto räcker nog inte till helt enkelt. Uffe springer Södermalm runt varje morgon. Själv har jag nästan blivit biten av prinsessan Madeleines hund och hon bad tusen gånger om ursäkt för att den sprang lös. Den är nog den största jag kan komma på just nu.

  2. Pär skriver:

    Har du kvar några storier så posta gärna på den svenska sajten stalker.se. Det är ungefär samma grej som Gawker Stalker (fast jag lovar å svär att jag faktiskt inte kände till den när jag startade den svenska varianten!)

Kommentera