Popjunkien

Apropå Såsom i himmelen

Popjunkien gillar ju exempel på kändisar som är kända från andra sammanhang (gärna en pinsam ungdomssynd). Jag har tidigare skrivit om Håkan Hellström i Vita Lögner, Daniel Larsson i Skilda Världar och Hilary Swank som inledde sin karriär på Peach Pit i Bevvan.

men hallå, kan ni vara tysta eller?

Och tjejstjärnan i Såsom i himmelen, Frida Hallgren, blev ju känd i ”Klassliv” i Bullen för sådär 15 år sedan. Tillsammans med andra semikändisar som Kim Sulocki och vad-han-nu-hette som hade långt hår och var rasist (!) som sen var med i något annat. Eller var det Eric Ericsson i en annan miniserie i Bullen?

(sorry, minns verkligen inte)

En informativ hemsida om 80-talsteve, med lite info om Bullen och Klassliv. Och en rolig bild från Varuhuset!

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Apropå Såsom i himmelen

 1. t-boz skriver:

  när jag gick i typ trean ”träffade” vi hon frida från klassliv och hon som spelade hennes kompis i serien. det tyckte vi var helt galet coolt!

 2. t-boz skriver:

  han erik eriksson var med i en annan serie på bullen, jag tror att den hette ”svarta skallar och vita nätter”. han blev kär i en tjej med invandrarbakrund.

  var det den du menade?

 3. Reblo skriver:

  ja just ja, den var det! Och det osannolika var ju att han var rasist men hade värsta långa syntfrillan, manusförfattarna hade nog missat lektion 1A i stereotypen ”Tonårsrasistisk kille”.

 4. Reblo skriver:

  eller nej, nu blandar jag ihop honom med Ola Forssmed, det var nog HAN som hade den långa frillan i ”svarta skallar, vita nätter”.

  Whatever, det var hur som helst en oförlåtligt ful frisyr, oavsett vem av dem det var.

 5. tori skriver:

  eric ericsson var däremot med i storstad. jag tror inte att han var med i klassliv men skulle nog inte svära på det.

 6. Reblo skriver:

  jag är helt säker på att han inte var med i klassliv, men definitivt både i svarta skallar och storstad

Kommentera