Popjunkien

Kvarnen

Har umgåtts med ett gäng londonbekantingar på Kvarnen ikväll. Ett ställe som alltid ger mig två populärkulturella referenser:

1. Magnus Carlson (sångare i Weeping Willows och uttalad Bajenfanatiker) hade i början av 90-talet ett ungdomspraktikplats på Kvarnen. Det här läste jag i ett kvarnenreportage i Södermalmsnytt för något år sedan. De hade t o m en bild på den unge Magnus med en disktrasa i handen samtidigt som han polerade disken. Bildtexten löd ungefär ”Jag trivs jättebra på Kvarnen säger 21-årige Magnus”

2. När Nöjesguiden gjorde en totalguide över Stockholms uteliv beskrevs Kvarnen som stället man går till för att få ligga med sjuksköterskor. Något jag och mina sjuksköterskeväninnor tycker är jätteroligt.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Kvarnen

  1. anna skriver:

    oh, jag blev så glad när jag tryckte på södermalmsnytt-länken, jag tänkte att du hittat en bild på magnus.
    men ack nej.
    jag har aldrig vart på kvarnen. de höjer jämt åldersgränsen när jag nått den de hade tidigare känns det som.

Kommentera